Palvelut

Levy, – putki- ja hitsaustyöt

Meiltä saat kaikki levytyöt, kuten laserleikkeet, särmäykset, kierteytykset ym. Putkitöistä onnistuu esimerkiksi sahaukset ja taivutukset. Luokkahitsaukset ruostumattomille teräksille toteutamme TIG menetelmällä. Hitsaustöissä käytämme TIG ja MIG menetelmiä.
Taidamme myös korjaushitsaukset (esim. alumiiniveneet).


3D-tulostus

Meiltä onnistuu myös 3D-tulostus.
Voimme esimerkiksi suunnitella 3D-muovimallin
josta toteutamme lopullisen tuotteen halutusta materiaalista.

Suunnittelu

Tarjoamme yksilöllistä suunnittelua innovatiivisella ajattelulla, jotta tuotteesta saadaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva ja kustannustehokas. Samalla tuotteesta saadaan laadukas ja viimeistelty. 3D-suunnittelu ja -mallinnus mahdollistavat mittatarkat suunnitelmat, jotka osaltaan varmistavat lopputuloksen onnistumisen.
Mallinnuksen avulla näemme valmiin tuotteen ennen tuotannon aloittamista.
Käytämme suunnittelussa ja mallinnuksessa SolidWorks -ohjelmistoa

Tuotteistus ja prototyypit

Uuden kehittäminen, uusien menetelmien hyödyntäminen, sekä nämä yhdessä yli 10 vuoden kokemuksen ja parhaimpien suunnitteluohjelmien kanssa mahdollistavat tehokkaimman tavan tuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen. Pystymme myös valmistamaan prototyyppejä asiakkaan idean pohjalta, jolloin suunnittelemme toteutuksen ja ratkaisemme mahdolliset ongelmat valmistamisessa, sekä tuotteen toiminnallisuudessa.

Kokoonpanot

Tarjoamme osakokonaisuuksien kokoonpanoa ja tahdomme varmistaa, että osat sopivat täydellisesti yhteen. Siispä tuotteiden yhteensopivuus ja toiminta testataan verstaalla jo ennen toimitusta. Myös esimerkiksi erilaiset komponentit, letkutukset tai johdotukset voidaan yhdistää tuotteisiin jo meillä, jolloin lopputuotteena on valmis kokonaisuus.
Osavalmistuksesta ja kokoonpanosta meiltä löytyy kokemusta mm. hienomekaniikasta, lääketeollisuudesta, sekä elintarvike- ja paperikoneista.

Muut

Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta meiltä saa myös mm. koneistukset, pinnoitukset ja viimeistelyt (mm. hionta, kiillotus, lasikuulapuhallus sekä keraaminen likaa hylkivä pinnoitus).